Soluții de acces HORECA

Contacteză-ne

+40 732 438 211

Soluții

1. Soluții Online

Software hotelier – Pentru o gestiune hotelieră complexă. 

Softeare-ul hotelier asigură mai multă flexibilitate pentru managementul hotelului, fiind totodată o automatizare inteligentă a control accesului în clădire.

Software-ul hotelier este o modalitate avansată pentru a monitoriza control accesul din întregul complex. Este ușor de utilizat și intuitiv, oferind diferite nivele de acces prin criptarea de carduri cu funcții speciale : master, floor, building, cleaner, libera trecere. 

Control acces prin cod numeric temporar

Codurile numerice temporare de cazare se generează din aplicația WebApp, funcțională de pe orice web browser și dispozitiv cu conexiune la internet.

După procedura de înregistrare a datelor de check in și check out, clienții vor primi automat pe smartphone-ul lor un cod numeric temporar, conform perioadei de ședere. Din programul de închiriere și gestiune, se poate emite coduri clienți, coduri master, coduri personal de curățenie.

Codul numeric temporar este soluția perfectă pentru spațiile de cazare în regim hotelier. O metodă inovatoare de acces pentru fiecare oaspete.

Card proximitate RF

Cardurile de proximitate RF sunt caracterizate prin eleganță, fiabilitate și inteligență.

Software-ul de control acces hotelier dezvoltat de ROMDAF oferă un acces delimitat pentru toți utilizatorii dintr-un complex hotelier. Astfel, se pot cripta carduri de acces pentru diferite funcții: manager card, cleaner card, floor card, building card, guest card, oferind acces în zone diferite ale hotelului, în funcție de caracteristicile de acces. 

Cardul de proximitate RF oferă oaspeților acces în camera de hotel doar în intervalul de timp în care este închiriată camera, în timp ce personalul hotelului dispune de acces nelimitat. Se pot efectua rezervări, schimburi de camere, prelungire ședere și alte operațiuni direct de pe card. 

 

Cardul de proximitate RF oferă beneficii multiple cu eforturi minime.

Aplicație mobilă

Prin intermediul aplicației mobile disponibilă în IOS și Android, sistemul de control acces automatizează complet sistemul de cazare, nefiind nevoie de procedura de întâlnire a oaspeților cu personalul hotelului.

Pot fi generate coduri și invitații bluetooth cu orar de acces pentru personal, administrator, firma de curățenie. Prin intermediul telefonului mobil și al aplicației, se poate vizualiza istoricul de accesări și oferă un management complex de control acces.

O experiență de acces smart.

2. Soluții Offline

A. Card proximitate RF

Aceeași eleganță și fiabilitate pentru offline. 

Accesul se face doar cu cardul de proximitate RF, cu destinația specificată și perioadă de valabilitate înscrisă la recepție, conform datelor de check in și check out ale oaspeților hotelului. 

Pentru soluțiile offline de acces, Romdaf vă propune sistemul de control acces hotelier offline, echipat cu cititor de perete cu card de proximitate RF pentru acces în cameră, hotel sau lift, funcționabil în același sistem hotelier.

3. Accesorii

A. Economizator energie

Economisește energie corect, oferind totodată confort.

Economizatorul de energie wireless cu card, permite monitorizarea prezenței în cameră în funcție de card. Este o metodă inteligentă care sporește eficiența energetică, scade costul de întreținere al camerei și oferă un confort ridicat clientului. Informația poate fi vizualizată și controlată în timp real, direct de la recepție.

 

Software-ul este dedicat hotelurilor și oferă o monitorizare inclusiv a personalului hotelier. Disponibil în 3 variante, funcțional doar cu cardul de la recepție, cardul specific camerei, cardul valabil închirierii.

Investește azi pentru beneficii nelimitate mâine.

B. Status Info cameră

Status info cameră afișează în exteriorul camerei, statusul setat de către clientul din interior. Se monitorizează cu ușurință activitatea din cameră, astfel personalul hotelului poate manageria mai bine programul de curățenie.

Camera hotelieră poate dispune de întrerupătoare touch, prize USB, consolă comandă la pat, termostat inteligent conectat la economizatorul de energie RF, card și alte sisteme hoteliere, care va asigura mai mult confort pentru clienți și mai multă eficiență pentru management. 

Îmbunătățește imaginea hotelului și aduce un plus de confort atât clientului, cât și personalului.

C. Termostat hotelier

Termostatul hotelier pe bază de card este ideal pentru confortul oaspeților și eficientizarea costurilor hotelului.

Modul economic pre-stabilit pentru temperatura camerei se activează automat în momentul în care cardul de acces este scos din economizatorul de energie. 

După ce cardul este introdus în economizator, se comută automat modul confort, iar temperatura poate fi reglată manual, în funcție de necesitățile clientului.

D. Eficiență energetică

Monitorizarea și automatizarea hotelieră este opțiunea perfectă pentru un management de succes.

Prin sistemele și soluțiile ROMDAF, beneficiile directe sunt strâns legate de costurile energetice. Eficientizarea energetică conduce spre costuri scăzute cu un nivel de confort ridicat, atât pentru oaspeți cât și pentru personal.

ROMDAF vă propune o schimbare inovatoare prin tehnologia inteligentă specifică unui hotel ideal.