Hotelier & AIRBNB

Contacteză-ne

+40 732 438 211

YALE REGIM HOTELIER IOS & Android

Control acces hotelier cu deschidere prin telefon mobil Bluetooth compatibil cu IOS si Android. Cu ajutorul aplicatiei mobile se genereaza o invitatie Bluetooth sau un cod numeric cu perioada de valabilitate conform perioadei de check in si check out. Se poate vizualiza istoricul de accesari. Functioneaza pe baza de baterii si nu necersita cablare. Accesul poate fi generat de oriunde si oricand de pe orice dispozitiv IOS sau Android. 

 

Ideala Airbnb, Booking, case vancata.

YALE ONLINE WIRELESS

Control acces pe baza de card MIFARE, cod numeric si chei virtuale – invitatii bluetooth. Notificari in timp real si un management usor de la distanta. Cardul, codul si cheile virtuale pot fi permanente sau cu perioada de valabilitate conform cazarii. Yalele au o comunicare bluetooth si pentru a deveni online e nevoie de 1 gateway (punte intre yalele bluetooth si reteaua WiFi).

Recomandate și esențiale oriunde e nevoie de un acces controlat și sigur.

YALE CARD HOTELIERE

Control acces hotelier cu card RF de proximitate. Valabilitatea si destinatia acestuia este specificata la receptie. Nu necesita conectare la PC si functioneaza pe baza de baterii cu o viabilitate de minim 1 an. Pot fi montate pe usile deja existente de catre non-profesionisti. Se poate creea un sistem complex care include incuietori de vestiar, acces cladire, parcare, lift etc

 

Sistemul rezidențial este o opțiune modernă pentru controlul accesului din spațiu tău.

​​STATUS INFO CAMERA

Imbunatateste imaginea hotelului si aduce un plus de confort atat clientului, cat si personalului. Afiseaza la exterior statusul setat de catre client din interior. Camera hoteliera poate dispune de intrerupatoare touch, prize USB, consola comanda la pat, termostat inteligent conectat la economizatorul de energie RF card si alte sisteme hoteliere.

 

​​Doze patrate

Doze simple si duble pentru pereti de rigips si caramida cu adancime de 35 mm. Aparatura electronica Touch necesita doze patrate.