Rezidential

Contacteză-ne

+40 732 438 211

Soluții

1. Yale inteligente / smart

Smartphone-ul tău este cheia de acces pentru intrările tale. Yalele inteligente ROMDAF permit accesul prin cod, card, cititor de amprentă sau direct de pe telefon, prin aplicația mobilă disponibila în IOS și Android.

Cu un design elegant, solide și rezistente, yalele inteligente sunt perfecte pentru ușile metalice, PVC și ușile de acces din interiorul locației.

Cu sistemul Romdaf, ai controlul deplin asupra accesului de oriunde, oricând și de pe orice dispozitiv IOS sau Android.

Accesul se face prin multiple modalități de deschidere: smartphone, ZigBee, cititor amprentă, cod, card și combinații ale acestora.

1.1 Yala Bluetooth mobile app

Yala de intrare pentru usile metalice, interior, porti sau usi PVC. Deschiderea se realizeaza prin telefon bluetooth, amprenta, cod sau card. Varianta de control acces yala bluetooth permite trimiterea de invitatii (bluetooth sau cod) direct de pe telefon de oriunde, oricand; ofera un management complex al accesului. 

Este ideala pentru acasa, birou, case de vacanta, inchirieri in regim hotelier. Yala inteligenta functioneaza pe baza de baterii si nu necesita cablare sau yala electromagnetica.

Compatibilă pentru IOS și Android, yala bluetooth este ideala pentru confortul și siguranța ta.

1.2 Yale inteligente pentru uși PVC, metalice și interior

Cu un aspect deosebit, solide si rezistente, yale -le faciliteaza accesul prin multiple variatii de deschidere: telefon, ZigBee, amprenta, cod, card si combinatii ale acestora. Inchiderea automata si multipunct prin ridicare de maner le recomanda ca iale ideale de securitate.

Viabilitatea bateriilor este de minim un an. 

Recomandate și esențiale oriunde e nevoie de un acces controlat și sigur.

Soluții

2. LOQNESS