Despre noi

Compania Romdaf este lider pe piața din România în comercializarea și integrarea sistemelor de control acces.

Experiența noastră dobândită în cei peste 16 ani de activitate, prin ascultare și identificarea concretă a nevoilor clienților noștri, ne-a determinat să oferim întotdeauna cele mai bune soluții pentru fiecare provocare întâmpinată de-a lungul timpului

Misiunea noastră este să satisfacem nevoile clienților noștri prin servicii complete de automatizare și produse de calitate recunoscută la nivel național și internațional, în sistemele inteligente de control acces, destinate pentru siguranța și inovarea spațiului dumneavoastră.

Echipa Romdaf

Formată din profesioniști, care prin pregătire, motivare și implicare și-au dovedit meritul în compania noastră, reușind să aducă o contribuție deplină în calitatea serviciilor noastre.

Respectul nostru este pentru dumneavoastră!

Clienți mulțumiți​
0 +
Ani experiență​
0
Proiecte​
0 +

Compania noastră garantează calitatea produselor comercializate și a serviciilor oferite, prin etică în afaceri, prețuri corecte și dinamism.

Obiectivul nostru este de a fi recunoscuți ca parteneri de încredere pentru clienții și furnizorii noștri, prin calitate și profesionalism, având deja poziția de lider pe piață în segmentul sistemelor inteligente de control acces.

Perseverența, promptitudinea și seriozitatea sunt doar câteva dintre valorile după care ne ghidăm în activitatea noastră, pentru a vă oferi o experiență plăcută și o cooperare eficientă. 

Tehnologie proiectată pentru securitatea spațiului tău.