Yale inteligente

Contacteză-ne

+40 732 438 211

Soluții

1. Yale inteligente / smart

Smartphone-ul tău este cheia de acces pentru intrările tale. Yalele inteligente ROMDAF permit accesul prin cod, card, cititor de amprentă sau direct de pe telefon, prin aplicația mobilă disponibila în IOS și Android.

Cu un design elegant, solide și rezistente, yalele inteligente sunt perfecte pentru ușile metalice, PVC și ușile de acces din interiorul locației.

Cu sistemul Romdaf, ai controlul deplin asupra accesului de oriunde, oricând și de pe orice dispozitiv IOS sau Android.

Accesul se face prin multiple modalități de deschidere: smartphone, ZigBee, cititor amprentă, cod, card și combinații ale acestora.

Yala Bluetooth mobile app

Yala inteligentă bluetooth este o soluție avansată de control acces, elegantă prin designul modern și flexibilă pentru funcționalitatea sa, potrivită pentru orice tip de ușă.

Deschiderea se realizează prin bluetooth direct de pe smartphone, cititor amprentă, cod sau card, oferindu-ți satisfacția unui acces la îndemâna ta.

Modul inteligent de control acces cu yala bluetooth permite trimiterea de invitații de acces (bluetooth sau cod) direct de pe telefon, oferind un management complex al accesului în locație.

Compatibilă pentru IOS și Android, yala bluetooth este ideala pentru confortul și siguranța ta.

Yale inteligente pentru uși PVC, metalice și interior

Cu un design elegant, solide și rezistente, yalele inteligente sunt perfecte pentru ușile metalice, PVC și ușile de acces din interiorul locației. 

Accesul se face prin multiple modalități de deschidere: smartphone, ZigBee, cititor amprentă, cod, card și combinații ale acestora. Închiderea se face automat și multipunct prin ridicare de mâner, astfel poți uita de grijile referitoare la uitarea ușii deschiate. 

Recomandate și esențiale oriunde e nevoie de un acces controlat și sigur.

Yala bluetooth rezidențială

Proiectată cu un design atrăgător, yala bluetooth rezidențială este compatibilă pentru orice tip de ușă. Funcționează pe bază de baterii și poate fi montată pe ușile metalice sau de interior. Datorită rezistenței la temperaturi de până la -30 de grade, yala bluetooth poate fi montată și în exteriorul clădirii.

Accesul se face prin smartphone, cititor amprentă, cod sau card, având posibilitatea de a monitoriza accesul din orice loc, direct din aplicația mobilă.

Se pot trimite invitații prin bluetooth sau un cod acces cu valabilitate determinată, în funcție de preferințele tale, pentru a avea o experiență de automatizare ingenioasă.

Sistemul rezidențial este o opțiune modernă pentru controlul accesului din spațiu tău.

Yale bluetooth office

Pentru un birou modern cu acces delimitat.

Sistemul office de control acces oferă posibilitatea de acces sigur și monitorizat, doar a persoanelor aparținătoare de chei virtuale, direct din aplicația IOS și Android.

Accesul este permis ciclic sau permanent în clădire, cu interval orar și se poate monitoriza și vizualiza în orice moment istoricul de accesări.

Este un acces mai rapid și mai facil, direct de pe smartphone. Se poate folosi orice yala bluetooth din gama Romdaf, iar sistemul yala office se poate completa cu yala pentru poartă, cititor parcare, acces lift, încuietoare vestiar, etc.

Automatizarea spațiului de lucru este un beneficiu pentru toți cei implicați.

Yale regim hotelier IOS & Android

Sistemul de control acces hotelier reprezintă cel mai avansat sistem de management al securității, oferind totodată o experiență inedită de acces pentru clienți.

Clienții vor primi o invitație bluetooth sau un cod numeric cu perioada de valabilitate, care le oferă accesul în locația rezervată. Deschiderea direct de pe smartphone și monitorizarea istoricului de accesări cu ajutorul aplicației mobile, se realizează după procedura online de check in și check out,

Cu sistemul Romdaf, ai controlul deplin asupra accesului de oriunde, oricând și de pe orice dispozitiv IOS sau Android.

Sporește eficiența și asigură-le clienților tăi confortul binemeritat, prin yale inteligente bluetooth.

Yale online wireless

Un management ușor de la distanță.

Pentru a deveni online, având deja o comunicare bluetooth, este nevoie de un gateway (punte între yalele bluetooth și rețeaua WiFi). Invitațiile bluetooth activează control accesul în locație prin card RF, cod numeric și chei virtuale, toate notificările fiind în timp real, iar datorită conexiunii wireless poți accesa istoricul de accesări de pe smartphone. Cardul, codul și cheile virtuale pot garanta accesul permanent sau pot fi valabile doar o perioadă de timp, conform datelor de cazare.

Având caracteristicile yalelor inteligente, yalele online wirless sunt modele mai performante de control acces.

Soluții

2. Video interfon mobile app

Datorită caracteristicilor moderne ce țin atât de funcționalitate cât și de aspect, interfonul inteligent poate fi montat oriunde în spațiul exterior, oferind totodată plăcerea controlului de la distanță.

Cu un design elegant, solide și rezistente, yalele inteligente sunt perfecte pentru ușile metalice, PVC și ușile de acces din interiorul locației.

Cu sistemul Romdaf, ai controlul deplin asupra accesului de oriunde, oricând și de pe orice dispozitiv IOS sau Android.

Accesul se face prin multiple modalități de deschidere: smartphone, ZigBee, cititor amprentă, cod, card și combinații ale acestora.

Ai vizibilitate deplină asupra locuinței tale.

Prin conexiunea la internet wireless, interfonul poate fi controlat din orice spațiu, direct de pe un dispozitiv IOS sau Android. Apelurile video sunt full duplex cu microfon incorporat, pot fi înregistrate și stocate într-un software. Cameră HD wide angle cu infrared night vision îți oferă aceeași claritate pe timp de seară, este dotată cu senzor de mișcare și snapshot automat la apelare, astfel încât vei monitoriza accesul continu în locația ta.

Soluții

3. Încuietori de vestiare

Încuietori inteligente pentru siguranța lucrurilor tale.

Sistemul de control acces pentru vestiare este potrivit spațiilor comune precum SPA, Gym, Fitness, piscine și școli. 

Încuietorile inteligente funcționează pe bază de baterii cu viabilitate de un an și trebuie conectate la internet wireless. Puteți alege încuietori stand alone, proiectate să funcționeze independent, fără a fi conectate la un software, sau sistem de închiriere cu valabilitate prin card de acces sau online de pe smartphone, cu ajutorul aplicației compatibilă cu IOS și Android. 

BLE-ACCES-Reader

Inovația tehnologiei te ridică la un alt nivel.

Cardul RF de proximitate poate fi tip brățară, rezistentă la apă și utilizată, în același timp, pentru deschidere barieră, intrare în clădire, acces cameră, sau poate fi sub forma unui card de acces. Pe lângă funcțiile esențiale, cardul RF de proximitate îți oferă posibilitatea monitorizării acțiunilor de acces și plata direct cu cardul de acces.

Pe lângă deschiderea prin smartphone sau card RF, încuietorile de vestiar pot fi deschise și cu ajutorul unui cod numeric. Încuietoarea inteligentă pentru vestiar este rezistentă, ușor de utilizat și îți oferă siguranța securității în orice spațiu.